Haloo! Är riktigt glad just nu, inte bara för att det blir sopsgaloshki till kvällsmat utan även för att imorgon är det min sista jobbdag efter att ha jobbat i 6 veckor och då blir det lunch på stan med Michelle och Linn som ett avslut på allt!
Ska försöka göra så mycket som möjligt dessa 28 dagar innan jag åker iväg till England, jag har en nedräkningsapp om ni skulle undra varför jag är så exakt med dagarna, haha:) Nu ska jag iväg till köket och laga mat, så ha dä gött nu för det ska jag ha, haaj!☆
 
Hallo!
Hade egentligen inte tänkt blogga ikväll, men eftersom träningen kändes så bra idag vill jag bara säga det.
Det var grått på himlen när jag tog bussen till jobbet, så hade packat ner långa träningstights, vilket jag snabbt ångrade senare under dagen då solen tittade fram och det blev 25+.
Så, efter jobbet drog jag in till stan, på jakt efter korta träningstights och hittade de tillslut på Stadium för 50 kr, riktigt nöjd blev jag! Sen innan det hann jag köpa mig ett par nya skor för 99 kr, tyckte om dom, för det första är dom enkla och för det andra är dom röda. Röd är inte min favoritfärg men ändå, dom var röda, jag ville ha dom. Punkt slut.
Japp, här uppe kan ni även se hur jag sett ut idag. 
På jobbet hade jag min gråa klänning som jag älskar (men den måste ner i tvätten nu för den har fått grön färg på sig), en toalettbild på när jag just bytt om och den tredje där jag tränat klart och är genomblöt. Det är dock inte svett, utan Jonathan, en av de tre killarna jag tränar med, och Alexandra tyckte det var en bra idé att hälla massa vatten på mig. Vilket jag faktiskt inte hade någonting emot idag, för jisses vad det var varmt!
När jag kom hem pratade jag med pappa på telefon vilket alltid gör mig glad, sen åt vi kvällsmat vilket bestod av kräftor.
Well, en applåd för dig som läst allt detta, du läste just om min träning och kvällsmat. Väldigt intressant.
Det var det, hajdoo!
Har vaktat min lilla tröllunge (även känd som min lillasyster under namnet Maria) större delen av dagen, vi åt mat hos farmor Berit sedan bestämde vi att det var perfekt badväder, så det blev att sticka hem för att ta med fika och handdukar, sedan tog jag Maria i vagnen och gick till Kungsnäs, där vi tillbringade några timmar i solen och vattnet. Tänkte att jag skulle låna mammas flipflops för jag har inga sådana skor själv, vilket senare visade sig vara en urusel idé för mina fötter har nu både blåsor och skavsår pga den där dumma plastgrejen som sitter mellan ens tår. Tur att jag tog plåster med mig iallafall, det gick åt!
Maria lekte slut på både mig och sig själv, just nu ligger hon och sover som en liten stock i soffan medan det ösregnar, mullrar och blixtrar där ute.
Det har varit jättemysigt, dock en aning för mycket energi från Marias sida, men den är använd till det yttersta nu, vi har fikat med bullar och festis, byggt sandslott, lekt i vattnet (hon lärde mig simma hundsim) och Maria vältrade sig i sanden så att hon såg ut som ett litet sandmonster tillslut.
På vägen hem såg vi en orm (eller snok vad vet jag, den ringlade och var ovanligt fet) och Maria sa att en såndär ska vi inte ha hemma. Hon vill ha en hamster, något jag lovat henne att skaffa när jag kommer tillbaka från England. Sedan såg vi en fet larv med en blå tagg där bak. 
Det var väl det, Maria slockande direkt när hon fått av sig badräkten, och bara så ni vet så är jag inte alls sådär blond som bilderna får det att se ut. Det är solen. Som lyser. Och Maria försöker att övertala mig att bada igen och jag är helt näääej och därav mina ansiktsuttryck.
Haha, ha dä gött!